söndag 9 augusti 2009

Duktiga Pima

hejhej

i torsdags var vi i landskrona och tränad hos Lena-Maria. Först när vi kommer dit är Pima helt tokig med efter en stund lugnade hon ner sig.  Vi gick först mot kyrkan och letade hundar, the dog hunters are on theier , you better watch out….. Vi hittade några hundar och Lena-Maria hade en ny metod hur vi ska träna in skvallra. Jag tyckte att det jag hade var lite svår men denna var mycket bättre. Sedan gick vi mot ett torg i Landskrona, Pima uppförde sig mycket bra.

P1020867

På torget

 

Vi lämnade torget och gick mot en park. Vid en fontän tog vi lite foton och tränade lös gående bland människor, bilar och mycket mera. En av bilderna som vi tog vid fontänen ska jag skicka in till SOS. Pima var mycket duktig när hon gick lös. Lena-Maria sa att gå lös är sånt man tränar in på slutet och Pima kan det ju nästan helt, det är ju bara andra hundar och djur som är problem men förhoppningsvis får vi bort  det med hjälp av skvallerträningen.

P1020871

Bilden som jag ska skicka in till SOS.

P1020884

Träning pågår!

P1020879

Lös gående runt dammen

P1020889

Så här trött är man efter träning och när det varmt dessutom….

Så, just nu kommer fokusen att ligga på skvallerträningen men vi tränar givetvis på allt annat!

 

 

Elin

1 kommentar:

Veronica sa...

Fina foto..kul att följa Pima och dig. Men får uppdateringar av Nicklas då han varit på macken. Tog ni några foto från Väla ?
Skulle vilja se Pepps & Bonzo där *asg* de hade rusat runt hela stället.

Ha det så gott och hälsa mamma & pappa