måndag 5 april 2010

Vecka 13 !

Hej alla !
Här kommer en sammanfattning av veckan:

Fredag
Idag var det fotografering i stan inför en föreläsning jag och Pima ska ha i maj. Allt detta fick jag med i fotograferingen:
- Lösträning - Gick jättebra ! Ska träna möte med andra djur när hon är lös , vet ej hur hon reagerar då.
- Gå bakom i trappan - Gick bra med , man får hålla kontakten med henne så går hon bakom.
- Passivitet - Detta gick bra , hon satte sig men la ej sig. Tog typ 1 minut innan hon satte sig, ska bara få in att hon lägger sig.
- ALL MIJÖTRÄNING - Alla människor och hundar , det gick jättebra ! Ingen reaktion på hundar när täcket var på.
Sen var det en massa annan träning också, så ett riktigt arbetspass ! Pima var helt slut efteråt!

Lördag
I lördags var vi ute på en promenad och vi pratade med grannen. Pima satte sig först men la sig sedan. Hon fick godis då , hade tyvärr inte med något jättegodis. Och detta tog inte ens 1 minut , så snacka om framsteg ! Där kom till och med folk med barn och barnvagnar, så en massa beröm till Pima !

Söndag
Igår var vi på "roadtrip" i Skåne, vilket inkluderade konstrundan, shopping och besök hos Pimas uppfödare, Carin och Krister. Pima fick springa runt i deras skog och bada i deras damm, så hon var överlycklig. Hon fick inte hälsa på de andra hundarna men det var svårt tycker Pima , de är trots allt mina släktingar men efter många om och men hoppade hon in i bilen med 4 ny säckar mat med sig hem !

Detta var vår vecka. Idag blir det nog ingen träning eftersom den fylls av kalas och förberedelse inför skolan i morgon. Men vi hörs av i nästa vecka !
Hej då !

Inga kommentarer: